PRVI DNEVI V VRTCU po ponovnem odprtju 18.5.2020

Spoštovani starši

Povratek v vrtec je stekel zelo umirjeno. Prišlo je nekaj manj kot polovica otrok. Pomagalo je, ker ste se starši držali urnika prihodov v vrtec in odhodov domov.
Prav tako ste večinoma upoštevali zahtevane zdravstvene smernice.
Vzgojiteljice so predvsem poskrbele za dobro počutje otrok. Bolj zahtevnejše vsebino pridejo na vrsto kasneje.

Kot smo že napovedali, moramo za naslednji teden ponovno zbrati prijave prisotnosti otrok od 25. do 29.5.2020. Potem pa verjetno napovedovanje prisotnosti ne bo več potrebno.
Tako, da boste jutri, v sredo dobili po elektronski pošti (ali mobitel) od svoje vzgojiteljice povabilo, da oddate napoved obiskovanja vrtca za vašega otroka. Prijavo morate oddati ponovno tudi tisti, ki ste imeli že prvi teden otroka v vrtcu. Medtem, ko izjavo o zdravstvenem stanju oddajo le tisti, ki bodo prišli na novo.

Še nekaj bo treba razmisliti. Čim prej bomo v vrtcu potrebovali tudi podatke o obiskovanju vrtca med poletnimi počitnicami – kdo bo koristil rezervacijo. Nekateri pa razmišljate o tem, da bi otroka obdržali doma tudi v mesecu juniju. Te podatke pa bomo zbirali v naslednjem tednu, ko bo že znano ali bodo starši oproščeni plačila tudi v juniju, če otroka ne bodo pripeljali v vrtec.

Lep pozdrav

Uprava vrtca

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost