31. Rojstni dan v skupini – junij, 2019

Rojstni dan je poseben dan za vsakega izmed nas. Naši otroci bodo v tem šolskem letu dopolnili že svoje peto leto, nekaj otrok četrto leto svojega življenja in najmlajša deklica bo v tem šolskem letu dopolnila tretje leto.
Dvanajst naših otrok praznuje svoj rojstni dan v poletnih mesecih, ko smo v večini na počitnicah in združeni z otroci drugih skupin, zato sva se odločili, da bomo imeli skupinska praznovanja, po trije, štirje ali pet otrok skupaj.
Pogovarjali smo se, kako bi ta poseben dan preživeli v vrtcu. Otroci so se že veselili pravljic, ki smo jih brali lansko šolsko leto, okrašene mize z metulji in sadne solate, ki smo jo skupaj pripravljali…
Predlagala sem, da bi letos praznovali malo drugače. Otroci so imeli različne ideje in skupaj smo se odločili.
Vsakemu slavljencu smo zapeli »Vse najboljše« in angleško verzijo s ploskanjem nato pa še zaplesali v krogu ob pesmi »Danes smo vsi hi-hi-hi«. Čestitali smo jim in podarili majhno darilce s sončkom. Skupaj smo se tudi fotografirali, nato pa po njihovem izboru zaplesali koreografijo ob glasbi.
Posladkali smo se ob lepo okrašeni mizi s sadnim krožnikom, ki si ga  je pripravil in oblikoval vsak otrok zase v obliki zajčka, ježka ali pa rožice. V spomin na ta dan so slavljenci dobili tudi voščilnico s fotografijami.

  1. Praznovanje

2. Praznovanje

3. Praznovanje

4. Praznovanje

5. Praznovanje

6. Praznovanje