30.6.2019 – C2 – JUNIJSKA DOŽIVETJA

V mesecu juniju smo se predajali sončnim žarkom in lepo sončno vreme predvsem izkoristili za bivanje na prostem. Po napornem deževnem maju, smo vsi komaj čakali, da se bomo spet lahko igrali na našem igrišču. Igra z vodo ter igra na pesku, peskovniku in v travniku je otrokom ponudila sproščeno izvajanje naravnih  oblik gibanja in tkanja vezi s prijatelji in vrstniki drugih skupin.

V juniju smo praznovali rojstne dneve otrok, ki praznujejo v poletnih mesecih.  Le teh je bilo kar nekaj, zato smo veliko rajali, peli in se predajali slastnim sadnim pojedinam.

V vročem junijskem dopoldnevu smo izvedli CICITEK, po njem pa se posladkali s sladoledom.

Pred začetkom poletnih počitnic, so otroci v spomin prejeli svoje mape z izdelki, ki smo jih hranili celo šolsko leto. Otroci so slavnostno prejeli priznanja za opravljen športni program Mali Modri Sonček. Prav tako so priznanje prejeli zvesti bralci, ki so v šolskem letu predstavili tri knjige, primerne svoji starosti. In vsi otroci so prejeli še drobno pozornost vzgojiteljic.

In tik, preden se nekateri odpravijo na dopust, smo odšli na ogled igralnice, v kateri bodo vaši otroci bivali v prihodnjem šolskem letu. Spoznali smo novo vzgojiteljico in skupaj prepevali pesmi ob spremljavi kitare. Branka je otroke razveselila s poklonom majhnih ropotuljic in jih prijazno pozdravila ter izrazila pričakovanje naslednjega šolskega leta in druženja z njimi.

 

Urška in Janja vsem staršem in otrokom skupine C2 želiva brezskrbne počitnice.

Iskrena HVALA Vsem za izkazano zaupanje, razumevanje in skupne prehojene poti z Vami in Vašimi otroki!

Urška in Janja