12.6.2019 – P4 – Ostržkova priznanja

V sredo, 12.6. smo se, še zadnjič v tem šolskem letu, odpravili v mladinski oddelek Valvazorjeve knjižnice.  Že na vhodu nas je sprejela ga. Antonija, ki  nas je potem še popeljala po knjižnici, med knjižne police. Naučili smo se uporabljati kazalko, pogovorili smo se o bontonu v knjižnici.  Ga. Renata pa nam je pokazala kako si izposodimo knjigo v knjižnici. Nato pa smo se odpravili v nam dobro znano Pravljično sobo. Tokrat nas je ga. Atonija razveselila z ugankami. Otroci so jih uspešno reševali.

To pa ni bil edini razlog našega obiska v knjižnici. Ga. Antonija je podelila tudi priznanja otrokom,  ki so skupaj s starši prebirali knjige in jih nato predstavili prijateljem v vrtcu. Ponosno in z iskricami v očeh so prejeli priznanje  za pridne bralce in pripovedovalce.

Del tega priznanja pripada staršem, ki ste  prebirali zgodbice svojim otrokom.  Vi ste jim omogočili, da so bili ponosni, veseli in zadovoljni ob prejetju priznanj. To priznanje je prejelo 20 otrok naše skupine.

Zahvaljujemo pa se tudi ga. Antoniji, da se je vsak mesec srečevala z nami in nam s svojimi pripovedmi polepšala dan. Upamo, da bo imela še voljo in čas za naša srečanja v prihodnjem šolskem letu.

Andreja