09.06. – P2 – Zaključek šolskega leta

Letošnje šolsko leto smo zaključili hitreje kot smo vajeni, čeprav še ni konec, čaka nas še nekaj pomembnejših dogodkov.

Za spremembo, smo se vzgojiteljice odločile, da bomo za otroke in starše pripravile lutkovno igrico Mojca Pokrajculja. V sredo, 05.06, 2019, smo se zbrali v Dvorani v parku, kjer so si otroci in njihovi starši, družinski člani, ogledali lutkovno igrico.

Nato pa je sledilo srečanje v igralnici, kjer so se otroci lahko poigrali, risali, ustvarjali. Starši in vzgojiteljice smo medtem malo poklepetali in ustvarili prijetno ter toplo klimo.

Hvala za številen obisk in pohvale.

Hvala tudi vam starši za zaupanje, sodelovanje in podporo.

Ob tej priložnosti, bi samo izrazila še svoje mnenje – vzgojiteljice se trudimo dan za dnem in pripravljamo strokovno podkovane dejavnosti za otroke. Poslušamo jih, izhajamo iz njihovih želja in interesov, vpeljujemo jih v sodelovanje pri dejavnostih in spodbujamo k izražanju svojega jaz-a. Pomagamo jim na poti k samostojnosti, spodbujamo njihovo ustvarjalnost in iščemo dobre, pozitivne vrednote v njih. Hkrati smo tudi vzgled – dragi starši, bodite svojim sončkom tudi vi dober vzgled, ne glede na to, kaj ste in kje se nahajate (trgovina, sprehod, kulturni dogodek, doma, pri sorodnikih, prijateljih…).

Srečno!

Vzgojiteljici Sanja in Helena